Yritysmuutto pääkaupunkiseudulla

yritysmuutto

Muutamme yrityksesi irtaimiston luotettavasti ja tehokkaasti

Kotimuuttojen ohella KuljetusVarman palveluihin kuuluvat myös yritysmuutot. Yritysmuutoissa helpoin vaihtoehto on useimmiten avaimet käteen -muutto, joka tarkoittaa sitä, että pakkaamme tavarat, kuljetamme ne uuteen liiketilaan ja puramme ne halutuille paikoille. Kaikkein pienimpiä tavaroita henkilökunta voi itse järjestellä haluamilleen paikoille, mutta hoidamme myös ne, jos niin sovitaan.

Ota yhteyttä ja tilaa yritysmuutto luotettavalta muuttofirmalta!

Yritysmuutot ammattitaidolla

Suoritamme pienten ja keskisuurten yritysten muutot Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja koko pääkaupunkiseudulla. Tulemme arvioimaan muuttonne ja tekemään muuttosuunnitelman, jonka pohjalta muutto on helpoin tehdä ja yrityksenne toiminta katkeaa mahdollisimman lyhyeksi aikaa. Kuljetuskapasiteettimme useammalla autolla muutettaessa on 120m³ kerrallaan.

Milloin muutto kannattaa tehdä?

Yritysmuutot kannattaa tehdä iltaisin tai viikonloppuisin liikenteen ja toimistorakennusten hiljenemisen vuoksi. Muutoissamme ei ole ilta- eikä viikonloppulisiä, joten tällä ei ole vaikutusta kustannuksiin.

Kuljetuspalvelut yrityksille

KuljetusVarma tarjoaa yrityksille kaiken kattavaa kuljetuspalvelua, joka räätälöidään asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Meidän tehtävämme on helpottaa Teidän kuljetuksiin liittyviä toimintoja, jolloin voitte keskittyä omaan toimialaan sataprosenttisesti.

Tehtävämme on myös edistää menestystänne olemalla Teidän tuotteidenne / palvelunne laadun jatke ja käyntikortti asiakkaallenne. Kuljetussopimuksella varmistamme molemmin puolin, että kuljetusasiat sujuvat toivomallanne tavalla ja pystymme ohjeistamaan kuljettajat mahdollisimman huolellisesti tehtäviinsä.

yritysmuutto-trukki