muuttopalvelu-bg

Muuttopalvelu

Muuttopalvelut Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä koko Pääkaupunkiseudulla!
muuttopalvelu

Kokonaisvaltainen ja joustava muuttopalvelu Helsingissä ja lähialueilla

Meiltä saatte kaiken mitä muuttoon tarvitsette, muuttolaatikot, pakkasmateriaalin, pakkauspalvelun, varastoinnin, eli kaiken. Suoritamme muuton tilavilla, puhtailla muuttoihin varustelluilla kuorma-autoilla, joista löytyy nokkakärryjä, suojahuopia ja kiinnitystarvikkeita turvalliseen lastaamiseen.

KuljetusVarman muuttopalveluun voitte luottaa!

Muuttopalvelu Helsinki ja lähialueet. Olemme toteuttaneet isot ja pieniä muuttoja jo vuodesta 2001 ja oppineet sinä aikana kaiken mitä muuttamiseen liittyy. Tarjoamme käyttöönne rautaisen ammattitaitomme ja parhaaksi huomaamamme menetelmät omaisuutenne muuttamiseen. Meille jokainen asiakas ja muutto on yhtä tärkeä, oli sitten kyseessä opiskelijan pieni muutto tai ison yrityksen muutto. Ota yhteyttä, niin sovitaan tarvitsemistasi muuttopalveluista! Liikennelupa N:o TY-544879

muuttopalvelut
muuttopalvelut-hinta

Muuttopalvelu selkeällä hinnoittelulla

Teemme kaikki muutot tuntiveloituksella joka sisältää verot ja vakuutukset, polttoaineet, matkat sekä itse muuttotyön. Soita heti tai laita viestiä Yhteydenotto -sivulta ja pyydä tarjous!

Ripeä ja turvallinen muutto kunnon kalustolla ja välineillä

Muuttoautomme ovat puhtaita, pehmustetuilla seinillä sekä kiinnitysvälineillä varustettuja ja ne mitoitetaan muuton koon mukaan. Kuitenkin mieluummin suuri auto, johon muuttokuorma mahtuu kerralla kyytiin, kuin liian pieni auto, johon tavarat eivät mahdu kerralla kyytiin. Lisäksi käytössämme on riittävästi nokkakärryjä, joilla muuttolaatikot, kaapit ym. on helppo siirtää. Nokkakärryt lisäävät sekä ergonomiaa että turvallisuutta, mutta ennen kaikkea nopeuttavat muuttoa.

muuttopalvelu-kuorma-auto
muuttopalvelu-flyygeli

Pianot ja raskaat tavarat muuttavat turvallisesti uuteen kotiin

Pianonkuljetus onnistuu myös, tuhansien pianojen kokemuksella. Voitte luottaa arvokkaan Yamahanne tai antiikkipianon hellään ja osaavaan huomaamme! Vaativien kalusteiden kokemuksemme ansiosta myös kaikki suuret ja raskaat antiikkikaapit ja kalusteet siirtyvät meidän käsissämme turvallisesti uuteen kotiin.

Teemme muutot omilla koulutetuilla miehillämme emmekä vuokramiehillä, joita useimmat muuttofirmat paljon käyttävät. Tällöin asiakkaamme tietävät saavansa ammattilaistasoista palvelua johon voi olla tyytyväinen. Panostamme asiakaskeskeisyyteen ja laadukkaaseen muuttamiseen jokaisessa muutossa. Laadukas muutto tehdään oikeilla välineillä, muuttolaatikoilla ja pakkausmateriaaleilla sekä autolla, joka on muuttamista varten varusteltu.

Pientyöt onnistuvat muuton ohessa

Tarvittaessa teemme muuton yhteydessä pienet asennukset kuten pesukoneen kytkemisen käyttökuntoon, television virityksen, verhojen ja lamppujen asennukset, taulujen kiinnitysten poraamiset, matotkin voimme tampata halutessanne tai pestä ikkunat.. Kaikki onnistuu! Loppusiivouksenkin voimme tehdä, mutta seuraavana päivänä. Siitä pitää sopia muuttoa varatessa, jolloin saamme järjestettyä kalenterin kuntoon. Muuttolaatikot tuomme sovitusti etukäteen sisään kannettuna ja muuton jälkeen haemme ne pois kun teille sopii. Silloin voimme tehdä vielä jälkiasennuksia, kaappien kokoamisia tms. jos teillä on sellaiseen tarvetta.

muuttopalvelu-lisatyot
muuttopalvelu-vaihtoehdot
muuttopalvelu-logo
Valitse teille sopiva tapa tehdä muutto

1. Omatoimimuutto

KuljetusVarman auto tulee lähtöosoitteeseenne sovittuna aikana. Asiakas on pakannut tavarat valmiiksi ja yhdessä kuljettajan kanssa lastaa auton. Tavarat siirretään uuteen osoitteeseen, jossa kuljettaja auttaa asiakasta purkamaan auton. Kuljettajan tehtävä on pääasiassa lastata ja purkaa auto, sekä ajaa se uuteen osoitteeseen, mutta voi tarvittaessa auttaa kantamaankin raskaampia tavaroita.

KuljetusVarma muuttopalvelu vastaa kuljetukseen liittyvistä vahingoista, asiakas vastaa pakkaamiseen ja kantamiseen liittyvät vahingoista. Pakkausmateriaalit voimme toimittaa etukäteen asiakkaalle. Materiaalit laskutetaan käytön mukaan. Muutto maksetaan heti muuton jälkeen.

2. Perusmuutto

Perusmuutto on yleisin muuttomuoto. KuljetusVarma toimittaa muuttolaatikot ja tarvikkeet etukäteen. KuljetusVarma tulee tekemään muuton sovitulla miehityksellä ja sopivalla kalustolla. KuljetusVarman miehet kantavat kaikki tavarat autoon ja autosta uuteen asuntoon.

KuljetusVarman muuttopalvelu vastaa kantamiseen ja kuljettamiseen liittyvistä vahingoista, asiakas vastaa tavaroiden pakkaamiseen liittyvistä vahingoista. Muuttolaatikot haetaan pois kun asiakas on saanut tyhjennettyä ne ja soittaa, että laatikot voi hakea. Tällöin maksu suoritetaan laatikoita pois haettaessa.

3. Täyden palvelun muutto

Avaimet käteen! Muuttofirma KuljetusVarman muuttopalvelu tekee kaiken muuttoon liittyvän asiakkaan toiveiden mukaan. Loppusiivous ja kaikki lisätyöt sovitaan etukäteen.

Muuttopalvelut Pääkaupunkiseudulla – Ota yhteyttä!