pianonkuljetus-bg

Pianonkuljetus

Pianon sekä flyygelin kuljetukset ammattitaidolla
flyygeli-nosturi

Meiltä hoituvat haastavatkin muutot

Pianonkuljetukset varmasti ja ammattitaidolla. KuljetusVarma on nimensä veroinen sekä muuttopalvelussa että pianonkuljetuksessa. Olemme kuljettaneet 18 vuoden aikana yli 14000 pianoa ja voimme varmuudella tehdä kaikki vaativatkin pianonsiirrot, jotka vain ovat tehtävissä. Olemme siirtäneet pianoja saareen, kallion päälle, nosturilla parvekkeelle tai talon yli. Kerroksiin kantaminen ei ole ongelma, vain hieman lämpöisempää kuin hissillä vieden. Joskus kannamme pianon asiakkaan omasta autosta asuntoon tai päinvastoin.

Soita meille tai laita viestiä Yhteydenotto -sivultamme ja pyydä tarjous – voimme takuuvarmasti siirtää sinunkin pianosi!

Pianonkuljetus kannattaa jättää ammattilaiselle

Pianonkuljetus on sekä voima- että tekniikkalaji. Yli 300 kg painoisen pianon kantaminen kuudenteen kerrokseen vaatii terveen selän ja riittävästi voimaa, mutta myös oikea-aikaiset liikkeet, jotta piano siirtyy turvallisesti perille. Kannattaa miettiä muutama kerta ennen kuin päättää itse lähteä siirtämään pianoa. Jo pelkkä hipaisu seinään aiheuttaa kalliin vaurion ja sitä kukaan ei halua. Pianon arvo laskee ja korjaamatta jälki muistuttaa aina epäonnistuneesta kuljetuksesta. Sen vuoksi piano kannattaa siirrättää kokeneiden ammattilaisten toimesta. KuljetusVarma on tällöin hyvä valinta. Meillä on oikeat välineet sekä kantamiseen että siirtoon.

Rivitaloissa toiseen kerrokseen kantaminen vaatii yleensä erikoistoimenpiteitä, koska portaikko on liian ahdas tavalliseen kantamiseen. Meille sekään ei ole este, mutta vaatii entistäkin tarkempaa työtä. Asiakkaan tehtävä on tyhjentää porraskäytävän seinät tauluista ja seinävalaisimista. Muutenkin pianonsiirroissa asiakkaan on hyvä miettiä etukäteen pianolle paikka ja kuljetusreitillä mahdollisesti olevia esteitä ja helpottaa näin kuljetusta.

flyygelin-kuljetus-porraskaytava
flyygelin-siirto

Flyygelin siirto

Flyygeleiden siirto on periaatteessa sama kuin pianojenkin, flyygeleissä vain on enemmän valmistelutöitä ennen kuin soitinta voi alkaa siirtämään. Flyygeleissä suojaamme aina flyygelin kannen kiristekalvolla, samalla kansi pysyy varmasti kiinni kun soitin käännetään kuljetusasentoon. Flyygelit ovat erimittaisia ja meiltä löytyy jokaiselle flyygelille sopivan mittainen kuljetusalusta. Kannen suojaamisen jälkeen flyygeli käännetään kyljelleen kuljetusalustan päälle ja irrotetaan jalat sekä pedaalit. Tämän jälkeen flyygeli on valmis kantamista varten.

Pienet flyygelit kannamme kahteen mieheen, ja soittimen koon kasvaessa otamme kantajia lisää painon mukaan. Flyygeleiden painot vaihtelevat n. 250kg ja 500kg välillä. Lisäksi isoimmissa flyygeleissä haastetta tulee myös soittimen pituudesta, rappukäytävien ja mutkien kohdalla. Perus kotisoittimet mahtuvat kulkemaan kyllä kerrostaloissa, mutta rivitalon toiseen kerrokseen saamiseksi tarvitaan yleensä avuksi erillinen nosturiauto. Teemme yhteistyötä muutaman nosturiyrittäjän kanssa, joten nekin siirrot sujuvat rutiinilla turvallisesti.

Pianonkuljetus - Muut palvelut

Pianojen ja flyygeleiden kanssa samaan kategoriaan kuuluu kassakaapit, turvakaapit, asekaapit, suuret antiikkikaapit ym. painavat ja kookkaat sekä arvokkaat kalusteet. Pianonkuljetuskokemuksemme ansiosta pystymme niidenkin siirtämisessä tulemaan avuksenne. Kaikki erikoistyöt veloitamme tapauskohtaisesti vaatimustason mukaan. Pyydä tarjous!

Pianonkuljetus sekä muut kuljetuspalvelut – ota yhteyttä palvelevaan muuttofirmaan!

pianonkuljetus-muut-palvelut

Kuljetusehdot

Pianon pinnat tulee suojata hyvin kuljetusta varten, käyttäen kiristekalvoa ja kulmasuojia. Pakkaamaton tavara on asiakkaan vastuulla, eikä kuljetusliikkeen vakuutus korvaa mahdollisia vahinkoja. Halutessanne voimme tehdä suojauksen hintaan 30€, sisältäen tarvikkeet. Suojaus tulee olla tiukasti pianon ympärillä, jotta se ei vaikeuta ja vaaranna pianon kantamista.