Kuljetuspalvelut Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä muualla pääkaupunkiseudulla

kuljetuspalvelu

Muut kuljetuspalvelut

Jos tarvitset pientä kuljetusapua, soita meille! Tarjoamme pienimuotoiset kuljetuspalvelut vaikkapa sohvien ja sänkyjen siirtoon.  Meiltä tulee auto ja mies esim. huonekaluostoksille, näin saat kuljetuksen sekä kantoapua. Tarvittaessa voimme kasata kalusteet ja viemme pakkausroskat mennessämme. Isompien ja raskaampien esineiden kuljetukseen voimme tulla kahdella miehellä. Toiminta-aluettamme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää sekä muu pääkaupunkiseutu, mutta sopimuksen mukaan voimme tarjota kuljetuspalvelut kauemmaksikin.

Soita meille heti, kun tiedät mitä ja milloin kuljetetaan, niin saat varattua kuljetuspalvelut juuri haluamallesi päivälle.

Pienkuljetusapumme yleisimmät kohteet ovat:

  • sohvien ym. huonekalujen kuljetus
  • kodinkoneiden kuljetus
  • vanhojen kodinkoneiden ja huonekalujen kaatopaikkakuljetukset
  • antiikkikaappien ym. erikoiskalusteiden siirto
  • huutokauppojen kuljetukset
  • ullakkojen ja varastojen tyhjennykset
Sopimusajot yritysten ja yhteisöjen kanssa. Ota yhteyttä niin räätälöidään kuljetuspalvelut tarpeittesi mukaan! Liikennelupa N:o TY-544879
kuljetuspalvelut-vitriini
kuljetuspalvelut

Joustavuus on yksi palvelumme peruskiviä

Koska haluamme olla asiakkaitamme mahdollisimman hyvin palveleva muuttofirma, pidämme joustavuutta yhtenä palvelumme peruskivenä. Voimme aina räätälöidä muutto- tai kuljetuspalvelut parhaiten sinun aikatauluihisi ja budjettiisi sopiviksi. Muistathan, että meiltä saat kuljetuspalveluiden ohella kattavat muuttopalvelut, pianonsiirrot, muuttolaatikotpakkaustarvikkeet sekä muut palvelut.