Muuttolaatikot

muuttolaatikko

Kestävät laatikot helpottavat muuttoa

Muuttolaatikot ovat kaikkein tärkeimpiä tarvikkeita helppoon ja turvalliseen muuttoon. Niissä tavarat kulkeutuvat rikkoutumatta uuteen osoitteeseen. Toivomme asiakkaidemme käyttävän muovisia, pinottavia muuttolaatikoita, vaikka kaikki muutkin tavat ovat sallittuja. Vaikka muuttolaatikot maksavatkin jonkin verran, niin säästöä tulee kuitenkin enemmän niitä käytettäessä. Auton lastaaminen, hissin käyttö ja kuorman purkaminen on nopeaa käytettäessä tukevia ja pinottavia muuttolaatikoita.

Nokkakärryjä on vaikea käyttää pahvilaatikoiden kanssa. Lisäksi pahvilaatikoita ei voi laskea kosteaan tai märkään maahan koska ne hajoavat helposti kastuttuaan. Varsinkin isommissa muutoissa auton lastaaminen on taitolaji ja kaikkien tavaroiden saaminen mahtumaan kerralla kyytiin on haastavaa. Muuttolaatikoita käytettäessä voimme pinota ne lattiasta kattoon saakka, jolloin koko auton tilavuus voidaan käyttää hyväksi. Silti alimmat laatikot voivat sisältää vaikka lasia, koska muuttolaatikot eivät painu kasaan kuten pahvilaatikot.

Sopiva muuttolaatikko joka muuttoon

Muuttolaatikkomme ovat muovisia 55 litran vetoisia puhtaita laatikoita, joihin pakkaaminen on nopeaa, helppoa ja turvallista. Laatikot tuodaan teille pinoissa sisäkkäin ja pakkaamisen edetessä voitte pinota ne helposti päällekkäin. Muuton jälkeen laatikot haetaan pois kun teille sopii. Täydet muuttolaatikot kannattaa pinota neljän tai korkeintaan viiden laatikon pinoihin, jolloin muuttomiesten on helppo ottaa ne kuljetettaviksi.

Muuttolaatikot pakataan autoon aina ensimmäisenä. Astiat ja muut helposti särkyvät tavarat on turvallisinta kuljettaa muovisissa muuttolaatikoissa, astiapaperiin käärittyinä. Muuttolaatikot maksavat 0,15€/ltk/vrk, soita ja pyydä tarjous tai lähetä viesti Yhteydenotto -sivuiltamme. KuljetusVarma toimittaa muuttolaatikot pääkaupunkiseudun alueella joustavasti ja hakee ne pois, kun asiakas ilmoittaa niiden olevan tyhjiä ja noudettavissa.

muuttolaatikot