Pakkaustarvikkeet

Kaikki samasta paikasta

Kiristekalvo on erinomainen yleispakkaustarvike. Sillä voitte helposti suojata arat pinnat, sohvat ja kalusteet. Sillä saa samalla suojattua ja pidettyä kiinni kaappien ovet ja lipastojen laatikot. Tämä lisää myös turvallisuutta, kun tavaroiden siirtämisessä ei tarvitse pelätä jonkun kaapin oven tai laatikon aukeamista. Joskus asiakas on teipannut kaapin ovet kiinni maalarinteipillä. Se ei ole hyvä ratkaisu. Maalarinteippi ei jaksa pitää ovia kiinni jos kaappia joudutaan portaikossa tai tiukassa mutkassa kallistamaan. Sen vuoksi riittävän vahva kiinnitys on tarpeen. Kiristekalvolla on helppo suojata sohvat, nojatuolit ja sängyt. Ne eivät likaannu ja silti ne on helppo kantaa. Erilaiset irtomuovit teipattuna eivät ole suositeltavia tapoja, niiden kanssa kantaminen on riskialtista. Ote voi livetä ja sekä kantaja että tavara on vaarassa. Kiristekalvorulla maksaa 15€, yksi rulla riittää kotimuuttoon.

kiristekalvo
astiapaperi

Astiapaperiakin saatte meiltä, se on valmiina n 40×50 cm kokoisina arkkeina. Astiapaperi on puhdasta pakkauspaperia, jolloin ette sotke käsiänne ettekä astioita. Tämä helpottaa purkua huomattavasti verrattuna sanomalehtipaperin käyttämistä. Astiat voidaan purkaa suoraan uuden asunnon keittiöön pesemättä niitä uudelleen. Astiapaperi toimii puskurina laatikossa, astiat eivät kolise toisiaan vasten eivätkä riko toisiaan, kun paperi vaimentaa liikettä. Muuton jälkeen paperit voi kerätä yhteen säkkiin ja viedä paperinkeräysastiaan. Astiapaperin hinta on 10€/kg, 1,5 kg yleensä riittää kolmion tarpeisiin.

Kalusteteippi. Oranssin värinen kalusteteippi on nimensä mukaan tarkoitettu kalusteiden teippaamiseen. Se on vahvaa ja sen liima on suunniteltu niin, ettei se jää kalusteisiin kiinni eikä revi maaleja kalusteista. Muita teippejä emme suosittele. Ainoastaan pahvilaatikoiden teippaamiseen pakkausteippi on hyvä. Maalarinteippi ei kestä, ja pakkaus- ja ilmastointiteippi ovat liian voimakasliimaisia. Lasipintoihin jää liima kiinni ja maalatuista tai lakatuista puupinnoista niillä voi lähteä lakat ja maalit mukana. Jälki voi olla rumaa! Käyttäkää siis oranssia kalusteteippiä! Teippi maksaa 7€/rulla.

kalusteteippi
lattiansuojahuopa

Lattiansuojahuopaa kannattaa käyttää aina. Sillä suojaatte parketin helposti. Se rullataan vain lattiaan, eikä muuta tarvitse tehdä. Alapinta on kitkapintaista muovia ja yläpuoli huopaa, johon tarttuu ulkoa tuleva hiekka ja kura. Erityisen hyödyllinen huonolla säällä muutettaessa ja silloin kun autoa ei saa oven eteen vaan joudutaan kulkemaan hiekkaista pihatietä ja sieltä sisälle. Tällöin muuttomiehet eivät liukastu ja asuntoon ei kulkeudu likaa. Lattiansuojahuopa maksaa 15€/10m rulla, rulla on 1 m levyinen. Tarvittaessa sen voi myös puolittaa saksilla leikkaamalla. Lattiansuojahuopa on myös hyvä laatikoiden alla kun täydet laatikot pinotaan uuteen asuntoon purkua odottamaan.

Kuplamuovi on tarkoitettu erittäin arkojen tavaroiden suojaamiseen. Sitä voi käyttää mm. patsaiden ja koriste-esineiden pakkaamiseen yhdessä teipin ja kiristekalvon kanssa. Kuplamuovin hinta on 1€/m ja sitä myydään 1m levyisestä rullasta metritavarana.

kuplamuovi